Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retour- en Terugbetalingsbeleid

Bij Mammoet Bouw streven we altijd naar tevredenheid bij onze klanten. Hoewel we geen webshop zijn, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin je niet helemaal tevreden bent met onze diensten. Hieronder vind je ons beleid met betrekking tot retourneren en terugbetalingen:

Retourbeleid:

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de diensten die Mammoet Bouw heeft geleverd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We nemen de feedback van onze klanten serieus en streven ernaar eventuele problemen snel op te lossen. Ons team staat klaar om naar je zorgen te luisteren en samen met jou een passende oplossing te vinden.

Terugbetalingsbeleid:

In situaties waarin een terugbetaling gerechtvaardigd is, zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. We begrijpen dat er soms omstandigheden zijn die een terugbetaling rechtvaardigen, zoals ontevredenheid over de geleverde diensten of andere problemen. Neem contact met ons op om je situatie te bespreken en we zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Neem contact met ons op:

Als je vragen hebt over ons retour- en terugbetalingsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [contact@mammoetbouw.nl](mailto:contact@mammoetbouw.nl). Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken. We streven ernaar om elke klanttevredenheid te garanderen en staan achter de kwaliteit van onze diensten.