Over Ons
bread
lect
lect

Over ons

wij bouwen op Twentse nuchterheid

Bij Mammoet Bouw gaan we verder dan alleen bouwen – we creëren samen met u een toekomst waar u vol trots op kunt zijn! Met meer dan 15 jaar ervaring en een gepassioneerd team van vakmensen, staan we te popelen om uw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om slopen, bouwen of renoveren, wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid en klanttevredenheid in elk project dat we aanpakken. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw bouwdromen werkelijkheid maken!

 

Wij zijn hier om u te helpen

wij blijven onze kennis uitbouwen!

Bij Mammoet Bouw zijn we altijd in ontwikkeling. We blijven leren en groeien, zodat we alle mogelijke uitdagingen in de bouwsector aankunnen. Of het nu gaat om technische problemen, veranderende regelgeving of nieuwe bouwmethoden, we staan open voor nieuwe kennis en vaardigheden. Ons doel is simpel: door voortdurend te leren, kunnen we onze klanten altijd de beste oplossingen bieden.

 

btm1

Betrouwbare deskundigen

Bij Mammoet Bouw kunt u rekenen op betrouwbare deskundigen.

 

btm1

Tijd besparen

Bij Mammoet Bouw bespaart u tijd met onze efficiënte aanpak.

 

fram

Ons team

onze fanatieke bouwfamilie!

Bij Mammoet Bouw zijn we meer dan alleen een team – we zijn een familie van bouwfanaten! Gedreven door passie en energie, werken we samen om jouw dromen waar te maken. Onze diverse achtergronden en talenten maken ons een krachtig en creatief team dat niet bang is voor een uitdaging.

Wat ons echt onderscheidt? Nou, we houden van samenwerken en we stoppen nooit met leren en groeien. Of het nu gaat om het bedenken van wilde nieuwe ideeën, het oplossen van ingewikkelde puzzels of gewoon het vieren van elkaars successen, we doen het allemaal met een grote glimlach!

Bij Mammoet Bouw is elke dag een nieuw avontuur, en we kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan. Laten we samen iets geweldigs bouwen!

 

onze onze onze
lect
lect

Neem contact met ons op

Enthousiast geworden door onze knappe jongens ?

Benieuwd naar ons geweldige team? Bij Mammoet Bouw hebben we niet alleen deskundige vakmensen, maar ook een team van enthousiaste mensen die klaarstaan om uw projecten tot leven te brengen. Of het nu gaat om het slopen van oude gebouwen, het bouwen van uw droomhuis of het plaatsen van mooie kozijnen, wij zijn er voor u!

Samenwerken met Mammoet Bouw betekent niet alleen tijd besparen, maar ook profiteren van onze expertise en vriendelijke aanpak. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen, van begin tot eind.

Dus, als u nieuwsgierig bent geworden, waarom neemt u dan niet gewoon contact met ons op? We kijken ernaar uit om u te helpen uw bouwdromen waar te maken!

 

cstm
Recensies
Wat onze klanten zeggen

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen? Ontdek het zelf! Lees de lovende reviews en laat je overtuigen door de positieve ervaringen met Mammoet Bouw.

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Richard
Richard
Mammoet bouw heeft bij mij de schoorsteen geheel verwijderd en het dak weer hersteld. Prettige communicatie en vakmanschap. Duidelijke prijsafspraak van te voren. En goed om te zien dat er geinvesteerd word in het opleiden van jonge mensen. Mocht ik weer een klus hebben dan hoef ik niet meer te zoeken ;-)
Mike Ter Haar
Mike Ter Haar
Mammoet bouw heeft onlangs bij mij de kozijnen allemaal vervangen voor kunststof kozijnen (schuco) en openslaande deuren geplaatst op de onderverdieping. Alles verliep soepel en de kozijnen zitten er super strak in. Niels(eigenaar) denkt goed mee en geeft vakkundig advies. Afspraken worden nagekomen en kozijnen voldoen geheel aan de verwachtingen. Mannen, bedankt
Magda Linders
Magda Linders
Lekkage bij de schoorsteen. Het voegwerk moest vlgs de vakmannen deels worden vervangen en dat is door Niels waarschijnlijk prima gedaan. Zou dan later waterdicht gemaakt worden door te impregneren. Echter de inspectie van de dakgoot (voorzorg) werd afgedaan met een klein stukje nieuw lood op de hoek. De rest zou okee zijn. So far so good dachten wij. Toen er echter na een paar maanden verderop in de goot daadwerkelijk een flinke lekkage ontstond en het water de garage inkwam, gaf men niet thuis. Daar waar de lekkage was ontstaan “waren zij niet geweest” Ze zijn komen kijken, wisten het ook niet en we moesten de verzekering maar bellen. Vervolgens zijn ze weer vertrokken. Ons met een waterballet achterlatend. De goot bleek (verderop dan dat kleine stukje op de hoek) compleet lek. Dat is door hen niet gezien en een oplossing (een tijdelijke reparatie om de lekkage te stoppen en vervolgens een compleet nieuwe goot) kwam door een ander bedrijf in te schakelen. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder en Mammoet bouw hebben we nooit meer gezien. Over het impregneren van het metselwerk bij de schoorsteen ook nooit meer wat gehoord. Een bedrag van 800 euro betaald voor dus alleen het deels opnieuw voegen. Voelt niet okee. Wat ons betreft dus geen aanrader. NB 2023 jaar verder en opnieuw lekkage langs de schoorsteen. Zelfde plek zelfde klacht. Deels opnieuw voegen blijkbaar dus niet de oplossing. Voor impregneren zijn ze nooit meer geweest. Binnenkort ander bedrijf laten kijken wat er nu werkelijk aan gedaan is de eerste keer en wat er nodig is om lekkage te doen stoppen. Jammer dit.
jordi veenstra
jordi veenstra
Top resultaat! Mammoet bouw heeft bij ons de beneden toilet verbouwt. Op korte termijn besproken, en aan de hand van een foto hebben wij het gewenste resultaat! Niels bedankt!!👍🏽
Bram Nibbelink
Bram Nibbelink
Mammoet bouw heeft bij ons de gehele boven verdieping opnieuw gestuct. Alles is mooi glad en netjes volgens afspraak. Kortom, strak werk!
Annemarie Post
Annemarie Post
Mammoet bouw heeft bij ons de gevelrenovatie uitgevoerd. Makkelijk in de communicatie, gezellige werknemers en netjes gewerkt. Komt gemaakte afspraken na.
Suzan Hoeben
Suzan Hoeben
Mammoet Bouw heeft bij ons de gehele benedenverdieping verbouwd (sloopwerk, nieuwe vloer, nieuwe keuken, stucen). Wij zijn hierover ontzettend tevreden! Het eindresultaat is fantastisch, de communicatie verliep erg gemakkelijk en alle (kleine, te verwachten) problemen werden vlot opgelost. Niels heeft echt verstand van zijn vak, denkt met je mee en werkt net zo lang door tot het resultaat helemaal naar wens is. Wij zouden Mammoet Bouw aan iedereen aanraden, en wanneer we zelf weer een klus hebben, kloppen we zeker weer bij Niels aan!
Bas Damink
Bas Damink
Mammoet Bouw heeft bij ons een complete aanbouw gerealiseerd van Fundering tot aan aansluiting op de bestaande bouw. Erg tevreden over het resultaat, het vakmanschap, de punctualiteit, continuïteit en flexibiliteit en tot slot de gezelligheid! Ook de uitdagingen die we zijn tegen gekomen tijdens de verbouwingen hebben ze top opgelost. Al met al een bedrijf waar je van op aan kunt en dat niet alleen de woorden heeft maar ook de daden.
Clifton Buitink Videography
Clifton Buitink Videography
Goede ervaring, goede service 👌🏻
Frank
Frank
Mammoet Bouw heeft bij ons een Douglas Veranda aan het huis gebouwd. We zijn er erg blij mee, mede door goede voorbereiding en vindingrijkheid tijdens uitvoering is het prachtig geworden. Vaklui waar je goed mee kunt overleggen op basis van vertrouwen!

Onze partners

Maak kennis met onze partners

 

Scherp tarief

Uitstekende prijs-kwaliteit

step

Volgens bouwnorm

Nieuwste standaard

step

Snelle oplevering

Snelle afhandeling

step

Flexibel

En altijd advies op maat

step