Aanbouw van A tot Z in Oldenzaal
bread
uitbouw Oldenzaal

Aanbouw van A tot Z in Oldenzaal

 

Aanbouw + carport realisatie

Wow kijk dit resultaat!

Bij Mammoet Bouw streven we ernaar om complete projecten van A tot Z te realiseren, waarbij we elke stap van het proces met zorg en vakmanschap uitvoeren. Neem bijvoorbeeld ons recente project, waarbij we een aanbouw hebben gerealiseerd. Vanaf het leggen van de fundering tot het plaatsen van het dak, en zelfs de volledige afwerking aan de binnenkant inclusief het stucwerk, hebben wij ons met passie en toewijding ingezet.

De buitenkant van de aanbouw hebben we mogen bekleden met prachtige Zweeds rabat als gevelbekleding, wat niet alleen voor een stijlvolle uitstraling zorgt, maar ook duurzaamheid en weerbestendigheid biedt.

Maar daar bleef het niet bij! Na het voltooien van de aanbouw hebben we ook een prachtige carport gebouwd van Douglas hout, waardoor de esthetiek en functionaliteit van het geheel nog verder werden verbeterd. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook de garage afgewerkt met Accoya hout, een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat garant staat voor een langdurige en mooie afwerking.

Bij Mammoet Bouw gaan we altijd voor het beste resultaat, van het kleinste detail tot het grootste project. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw droomproject realiseren!