Constructie

Voeg/metselwerk

Voeg en metselwerk

Bent u op zoek naar een voegbedrijf in Oldenzaal? Dan is Mammoet Bouw het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben namelijk meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van voeg en metselwerk. U kunt ons inhuren als u geheel nieuw voegwerk en metselwerk wenst, maar ook als u alleen oude voegen wilt vervangen.

Voor welke klussen kunt u ons inschakelen?

Mammoet Bouw is een voegbedrijf in Oldenzaal die graag uw klussen uitvoert. Wij kunnen zowel kleine als grote opdrachten aannemen. U kunt ons bijvoorbeeld inhuren als u het voegwerk in uw gevel wilt vervangen. Oud voegwerk kan namelijk voor veel problemen zorgen, zoals lekkage en een verminderde isolatie. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Ook bij andere bakstenen delen van het huis, zoals de schoorsteen, de zuilen van het hekwerk en de tuinmuurtjes kan het voegwerk vervangen worden. Onze medewerkers zullen met veel zorg het oude voegwerk verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het nieuwe voegwerk beter hecht aan de bakstenen.

Daarna brengen ze nauwkeurig het nieuwe voegwerk aan. Het voegwerk bepaalt voor een groot deel hoe uw gevel eruit ziet. Wij bieden daarom drie verschillende voegtechnieken aan. Elke techniek geeft een ander effect qua uiterlijk. Onze medewerkers kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring van uitstekend advies voorzien. Zo zorgen zij ervoor dat het mooiste resultaat behaald wordt. Mochten de bakstenen ook beschadigd zijn, dan kunnen wij nieuw metselwerk en voegwerk uitvoeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden en komen langs om de situatie te bekijken.