Veranda laten plaatsen in Oldenzaal – Hengelo – Enschede – Losser

Veranda laten plaatsen in Oldenzaal – Hengelo – Enschede – Losser

Veranda op maat laten maken

Bij het laten plaatsen van een veranda is het belangrijk dat deze aansluit bij de stijl van uw woning. Veranda’s zijn er in vele soorten en maten. er zijn houten veranda’s, klassieke veranda’s, luxe veranda’s, kapschuren en veranda’s met een lichtstraat. Een veranda gerealiseerd door ons betekend een veranda die helemaal naar uw smaak en wensen wordt ontworpen. Een veranda op maat heeft geen standaard maten en wordt volledig op maat gerealiseerd. Dit is waar u alvast over na kunt denken bij het plaatsen van een veranda:

 • Hoe groot moet mijn veranda zijn
 • Komt de veranda wel of niet aan het huis
 • Welk materiaal wil ik gebruiken voor mijn veranda
 • Wil ik een veranda van glas of polycarbonaat
 • Welk type zonwering wil ik in mijn veranda plaatsen
 • Wordt het niet te warm onder mijn glazen veranda
 • Wil ik een veranda met een schuifpui of een of een glazen schuifwand

Wij snappen dat u al deze vragen niet zelf wil beantwoorden, wij denken dan ook graag met u mee. Als bouwbedrijf in Oldenzaal hebben wij namelijk al vele mooie veranda’s op maat mogen maken bij klanten in Losser, Hengelo, Oldenzaal en Enschede. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hebben al veel tuinhuizen met veranda’s op maat mogen plaatsen met vele tevreden klanten als gevolg. Mogen wij u hier ook blij mee maken?

  Wij maken al onze veranda’s volledig op maat. Onze veranda’s kunnen ook worden uitgebreid met extra’s zoals zwart deurbeslag of bepaalde typen ruiten. Alles wat u kunt bedenken kunnen wij voor u realiseren

  Wij hebben oog voor detail en bieden u een totaalpakket aan. Zo kunnen wij ook:

  • Het straatwerk aanleggen
  • Het elektrisch aansluiten
  • Verlichting aansluiten

  Helpt u zelf graag een handje mee? U kunt bij ons ook gebruik maken van het “Doe het zelf” pakket. Wij plaatsen de Veranda met tuinhuis en krijgen daarbij uitstekende hulp van u, waardoor we sneller klaar zijn zodat u eerder kunt genieten van uw overkapping en u uiteraard ook wat minder betaald. 

  Reviews waar we trots op zijn

  • Laatst bij mij huis een zolder in laten maken door mammoet bouw. Heel erg mooi geworden met veel ruimte. Echte aanrader??

   gijs klaas Avatar gijs klaas
   januari 9, 2020
  • Mammoet bouw heeft bij ons een prachtige erker gebouwd aan de voorkant van het huis. Ze dachten goed mee, strak werk geleverd en daarnaast was het ook gewoon gezellig. Wij krijgen veel complimenten en reacties over de erker, maar die zijn dus eigenlijk bedoeld voor Niels en zijn team. Top gedaan!

   Ruud Hovestad Avatar Ruud Hovestad
   november 27, 2019
  • Door Mammoet Bouw een Douglas overkapping laten plaatsen. Zeer tevreden met het resultaat. Het team van Mammoet Bouw is uiterst vakkundig en denkt op een prettige manier met je mee!

   Wouter Oude lenferink Avatar Wouter Oude lenferink
   januari 2, 2020
  • Mammout Bouw heeft bij ons een plafond geplaatst in de garage, op zolder, de binnenzijde van ons dakkappel afgetimmerd en de gevel van ons huis gerenoveerd. Erg onder de indruk van de inzet, kwaliteit, advies en flexibiliteit.

   Tim Hulleman Avatar Tim Hulleman
   januari 29, 2020

   

  Neem nu contact met ons op

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook een whatsapp bericht sturen.