Tuinhuis met veranda op maat in Enschede – Losser – Hengelo

Tuinhuis met veranda op maat in Enschede – Losser – Hengelo

Tuinhuis met veranda of overkapping op maat

Er zijn zeer veel verschillende soorten overkappingen te realiseren. Het klassieke tuinhuis van een aantal jaren geleden werd vooral als opslag gebruikt. De trend van de afgelopen jaren is hierin aanzienlijk veranderd. Er wordt steeds vaker gekozen voor een tuinhuis met een Douglas overkapping of veranda op maat. In de warme weken kunt u hier gezellig zitten om te genieten van het weer of om  lekker in de tuin een boek te lezen.

Mammoet Bouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van tuinhuizen, blokhutten, houten overkappingen en veranda’s. Wij nemen deze ervaring graag mee om voor u het perfecte tuinhuis op maat te bouwen. Wij komen bij u op locatie om de situatie te bekijken en wij nemen samen met u de wensen en materiaal keuzes door. Heeft u hier nog niet over nagedacht? Geen probleem! Dat doen we namelijk altijd samen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hebben al veel tuinhuizen met veranda’s op maat mogen plaatsen met vele tevreden klanten als gevolg. Mogen wij u hier ook blij mee maken?

  Wij maken al onze veranda’s volledig op maat. Onze veranda’s kunnen ook worden uitgebreid met extra’s zoals zwart deurbeslag of bepaalde typen ruiten. Alles wat u kunt bedenken kunnen wij voor u realiseren

  Wij hebben oog voor detail en bieden u een totaalpakket aan. Zo kunnen wij ook:

  • Het straatwerk aanleggen
  • Het elektrisch aansluiten
  • Verlichting aansluiten

  Helpt u zelf graag een handje mee? U kunt bij ons ook gebruik maken van het “Doe het zelf” pakket. Wij plaatsen de Veranda met tuinhuis en krijgen daarbij uitstekende hulp van u, waardoor we sneller klaar zijn zodat u eerder kunt genieten van uw overkapping en u uiteraard ook wat minder betaald. 

  Bekijk onze reviews

  • Door Mammoet Bouw een Douglas overkapping laten plaatsen. Zeer tevreden met het resultaat. Het team van Mammoet Bouw is uiterst vakkundig en denkt op een prettige manier met je mee!

   Wouter Oude lenferink Avatar Wouter Oude lenferink
   januari 2, 2020
  • Mammoet bouw heeft bij ons een prachtige erker gebouwd aan de voorkant van het huis. Ze dachten goed mee, strak werk geleverd en daarnaast was het ook gewoon gezellig. Wij krijgen veel complimenten en reacties over de erker, maar die zijn dus eigenlijk bedoeld voor Niels en zijn team. Top gedaan!

   Ruud Hovestad Avatar Ruud Hovestad
   november 27, 2019
  • Laatst bij mij huis een zolder in laten maken door mammoet bouw. Heel erg mooi geworden met veel ruimte. Echte aanrader??

   gijs klaas Avatar gijs klaas
   januari 9, 2020
  • Mammout Bouw heeft bij ons een plafond geplaatst in de garage, op zolder, de binnenzijde van ons dakkappel afgetimmerd en de gevel van ons huis gerenoveerd. Erg onder de indruk van de inzet, kwaliteit, advies en flexibiliteit.

   Tim Hulleman Avatar Tim Hulleman
   januari 29, 2020

   

  Neem nu contact met ons op

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook een whatsapp bericht sturen. Als klusbedrijf in Oldenzaal hebben we al vele projecten en klussen mogen realiseren in Hengelo, Losser, De Lutte, Enschede en overige naastgelegen plaatsen.