Verbouwen

 • Uw aannemer in Oldenzaal

  Zoekt u een goede aannemer in Oldenzaal? Dan bent u bij Mammoet Bouw aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met onderaannemers. Deze onderaannemers zijn gekwalificeerd waardoor u verzekerd bent van hun betrouwbaarheid en kennis. U kunt een aannemer inhuren voor een verbouwing zodat alles perfect verloopt.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Mammoet Bouw zorgt ervoor dat de plannen voor de verbouwing gerealiseerd worden. Goede communicatie is vooral van belang bij een verbouwing. Er worden dan ook afspraken gemaakt met u en de uitvoerende partij. Deze gaan onder andere over de kosten, de werkzaamheden en de planning. Een aannemer kan u veel werk uit handen nemen. Het zelf regelen van een verbouwing is namelijk stressvol en u heeft waarschijnlijk niet de benodigde kennis.

   

   

  Het inhuren van een aannemer raden wij dan ook zeker aan voor een succesvolle verbouwing. Mammoet Bouw houdt constant de voortgang in de gaten zodat de planning binnen afgesproken tijdsnormen wordt gerealiseerd. Mogelijke wijzigingen worden natuurlijk aan u doorgegeven. Zo blijft u steeds op de hoogte van de werkzaamheden.

  Vrijblijvende aanvraag

  Voor het inhuren van een aannemer in Oldenzaal kunt u contact opnemen met Mammoet Bouw. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor uw klus. U kunt de offerte aanvragen door het online formulier in te vullen, te bellen, te appen of te mailen. Na het ontvangen van de aanvraag . U mag uiteraard ook contact opnemen als u nog vragen heeft.

  Overkappingen

 • Douglas Overkapping Oldenzaal

  Wilt u een  Douglas overkapping laten plaatsen in Oldenzaal of omstreken? Mammoetbouw is uw specialist in timmerwerken! Niks is heerlijker dan een prachtige overkapping, waar je in de lente en zomer weer lekker de tijd door kunt brengen. Bij het kiezen van de juiste overkapping is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Hoe groot moet de overkapping zijn? Welk hout ga ik gebruiken voor de overkapping en welk dak past hier het beste bij? Dit zijn allemaal vragen waar wij u graag antwoord op geven.

  Bij ons is alles mogelijk, omdat wij alles in eigen beheer maken. Wij kunnen dus aan al uw wensen voldoen om zo uw droom overkapping te realiseren. We gaan samen goed met elkaar in gesprek zodat we een overkapping kunnen plaatsen waar u nooit op raakt uitgekeken.

  Tuinhuis met veranda of overkapping op maat

  Er zijn zeer veel verschillende soorten overkappingen te realiseren. Het klassieke tuinhuis van een aantal jaren geleden werd vooral als opslag gebruikt. De trend van de afgelopen jaren is hierin aanzienlijk veranderd. Er wordt steeds vaker gekozen voor een tuinhuis met een Douglas overkapping of veranda op maat. In de warme weken kunt u hier gezellig zitten om te genieten van het weer of om  lekker in de tuin een boek te lezen. Mammoet Bouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van tuinhuizen, blokhutten, houten overkappingen en veranda’s. Wij nemen deze ervaring graag mee om voor u het perfecte tuinhuis op maat te bouwen. Wij komen bij u op locatie om de situatie te bekijken, wij nemen samen met u de wensen en materiaal keuzes door. Heeft u hier nog niet over nagedacht? Geen probleem! Dat doen we namelijk altijd samen.

  Blokhut op maat laten maken

  Mammoet Bouw maakt ook blokhutten (met of zonder overkapping) op maat. Ook hier komen we weer praktische denkstukken tegen waar wij u graag in adviseren. Wat wilt u bijvoorbeeld allemaal kwijt in uw blokhut. Moeten er fietsen in worden geplaatst en komt er een gereedschapsbord aan de muur? U kunt ook gaan klussen in de blokhut, u moet dan rekening met de werkbare ruimte. Waar ga ik met mijn stroompunten naartoe en gaan mijn groepen er niet door als ik ook nog heaters wil plaatsen? Dit zijn allemaal vragen waar wij samen met u graag antwoord op geven.

  Veranda laten plaatsen

  Bij het laten plaatsen van een veranda is het belangrijk dat deze aansluit bij de stijl van uw woning. Veranda’s zijn er in vele soorten en maten. er zijn houten veranda’s, klassieke veranda’s, luxe veranda’s, kapschuren en veranda’s met een lichtstraat. Een veranda gerealiseerd door ons betekend een veranda die helemaal naar uw smaak en wensen wordt ontworpen. Een veranda op maat heeft geen standaard maten en wordt volledig op maat gerealiseerd. Dit is waar u alvast over na kunt denken bij het plaatsen van een veranda:

  • Hoe groot moet mijn veranda zijn
  • Komt de veranda wel of niet aan het huis
  • Welk materiaal wil ik gebruiken voor mijn veranda
  • Wil ik een veranda van glas of polycarbonaat
  • Welk type zonwering wil ik in mijn veranda plaatsen
  • Wordt het niet te warm onder mijn glazen veranda
  • Wil ik een veranda met een schuifpui of een of een glazen schuifwand

  Wij snappen dat u al deze vragen niet zelf wil beantwoorden, wij denken dan ook graag met u mee.

  Dit is hoe wij werken

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bespreken graag samen u uw wensen.

  Timmerwerken

 • Timmerwerken Oldenzaal

  Mammoet Bouw beschikt over een eigen timmerwerkplaats, hierdoor kunnen we uw wensen op het gebied van Timmerwerk direct verwezenlijken. Als het nu gaat om kozijnen of Douglas overkappingen. Dankzij onze ervaring zetten we altijd een prachtig eindresultaat neer.

  Mammoet bouw realiseert meerdere soorten timmerwerken:

  – Plafonds
  – Boeien vervangen
  – Zolder aftimmeren
  – Trapgat Aftimmeren
  – Plinten monteren
  – Overkappingen
  – Maatwerk hout/stalen meubels maken
  – Hout – beton schuttingen plaatsen

  Douglas Overkappingen

  Wij hebben door de jaren heen heel wat ervaringen op gedaan met het maken van overkappingen. Vaak gaat het om maatwerk en bespreken wij met de klant wat precies de wensen zijn, en de mogelijkheden. Een veel gebruikte hout soort voor een overkapping is Douglas. Dit is een prachtig product. Maar wij maken daarnaast ook overkappingen van andere houtsoorten. Een sfeervolle overkapping kunt u jaren plezier van hebben.

  Veranda

  Met de veranda’s van Mammoet Bouw Oldenzaal kunt u heerlijk en in stijl buiten zitten. Een mooie Veranda geeft een prachtige buitensfeer aan uw tuin en woning. Hier kunt u vele uren doorbrengen doordat wij terrasverwarmens op aanvraag van de klant ook kunnen monteren.
  Zodat u wat later in de avond ook behaaglijk warm kunt zitten.

  Houten kozijnen

  Omdat wij over een eigen timmerwerkplaats beschikken, kunnen wij direct uw wensen omzetten in prachtige houten kozijnen op maat.
  Niet alleen deur – en raamkozijnen, maar ook voor u tuindeuren bent u bij ons aan het juiste adres.
  Naast houten kozijnen plaatsen wij in nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde leveranciers, ook onderhoudsvrije aluminium en kunststof kozijnen.

  Wij doen ook kozijnrenovatie klussen. Dit houd in dat wij de oude kozijnen verwijderen en nieuw kozijnen plaatsen.
  of bij u oude kozijn de houtrot aanpakken.

   

  Meubels maken

  Wij kunnen op aanvraag ook leuke meubels maken. Op dit moment maken wij veel hout-staal  eettafels of salontafels.
  Veel gebruikte houtsoorten zijn teak of eiken. Maar steigerhout is ook nog steeds populair.

  Meubel voor de tv gemaakt van steigerhout.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Bent u benieuwd wat wij voor uw timmerwerken kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wilt u direct antwoord? Stuur dan een whatsapp bericht.

  Voeg/metselwerk

 • Voeg en metselwerk

  Bent u op zoek naar een voegbedrijf in Oldenzaal? Dan is Mammoet Bouw het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben namelijk meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van voeg en metselwerk. U kunt ons inhuren als u geheel nieuw voegwerk en metselwerk wenst, maar ook als u alleen oude voegen wilt vervangen.

  Voor welke klussen kunt u ons inschakelen?

  Mammoet Bouw is een voegbedrijf in Oldenzaal die graag uw klussen uitvoert. Wij kunnen zowel kleine als grote opdrachten aannemen. U kunt ons bijvoorbeeld inhuren als u het voegwerk in uw gevel wilt vervangen. Oud voegwerk kan namelijk voor veel problemen zorgen, zoals lekkage en een verminderde isolatie. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Ook bij andere bakstenen delen van het huis, zoals de schoorsteen, de zuilen van het hekwerk en de tuinmuurtjes kan het voegwerk vervangen worden. Onze medewerkers zullen met veel zorg het oude voegwerk verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het nieuwe voegwerk beter hecht aan de bakstenen.

  Daarna brengen ze nauwkeurig het nieuwe voegwerk aan. Het voegwerk bepaalt voor een groot deel hoe uw gevel eruit ziet. Wij bieden daarom drie verschillende voegtechnieken aan. Elke techniek geeft een ander effect qua uiterlijk. Onze medewerkers kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring van uitstekend advies voorzien. Zo zorgen zij ervoor dat het mooiste resultaat behaald wordt. Mochten de bakstenen ook beschadigd zijn, dan kunnen wij nieuw metselwerk en voegwerk uitvoeren.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden en komen langs om de situatie te bekijken.

  Onderhoud

 • Onderhoud door Mammoet Bouw

  Het onderhouden van uw woning is iets wat u beslist niet uit moet stellen. Door uw huis goed en regelmatig te onderhouden voorkomt u onnodige kosten en achterstallig onderhoud. Mammoet Bouw helpt u graag met het onderhouden van uw woning.

  Reinigen van de dakgoot

  Het reinigen van de dakgoot is een klus die vaak vergeten of uitgesteld wordt. Het is een plek die je niet ziet en er wordt daardoor vaak niet aan gedacht. De hoogte belemmerd ook vaak het juist en vakkundig uit kunnen voeren van de klus. Mammoet Bouw helpt u graag bij deze vervelende werkzaamheid. Het goed schoonhouden van je dakgoten voorkomt dat ze op den duur gaan overstromen en waterlast gaan veroorzaken. Denk hierbij aan water dat langs de muren naar beneden lekt en houtrot, schimmels en andere ellende veroorzaakt.

  Onderhoud aan uw kozijnen

  Vooral houten kozijnen hebben veel last van de verschillende weersinvloeden. Door uw kozijnen goed te onderhouden gaan ze langer mee. Dit kan u in de toekomst een grotere investering schelen. Het beste is om uw kozijnen jaarlijks te onderhouden. Ziet u echter al houtrot, dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Mammoet Bouw helpt u graag bij het renoveren en onderhouden van al uw kozijnen.

  Gevel reinigen

  Het oppervlakte van een gemetselde gevel bestaat voor ca. 25%  uit voegwerk. Niet verwonderlijk dat voegwerk het aanzicht van een gevel voor een belangrijk deel bepaalt. En de gevel is weer het vistitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Slecht of verouderd voegwerk kan ook voor problemen zorgen zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei en kapot gevroren stenen na een vorst periode. Door het herstellen van het voegwerk kunnen wij er voor zorgen dat problemen worden opgelost en uw gevel weer als nieuw wordt hersteld.

  Onderhoud aan uw schoorsteen

  Bij het onderhouden van uw schoorsteen wordt er vaak alleen gedacht aan de binnenkant. Echter is de buitenkant net zo belangrijk. Een schoorsteen heeft door het jaar heen erg veel te lijden. Een schoorsteen kan op den duur gaan scheuren, hierdoor kunnen er stukken steen afbrokkelen en op uw huis belanden.

   

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bespreken graag samen u uw wensen.