Constructie

Overkappingen

 • Douglas Overkapping Oldenzaal

  Wilt u een  Douglas overkapping laten plaatsen in Oldenzaal of omstreken? Mammoetbouw is uw specialist in timmerwerken! Niks is heerlijker dan een prachtige overkapping, waar je in de lente en zomer weer lekker de tijd door kunt brengen. Bij het kiezen van de juiste overkapping is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Hoe groot moet de overkapping zijn? Welk hout ga ik gebruiken voor de overkapping en welk dak past hier het beste bij? Dit zijn allemaal vragen waar wij u graag antwoord op geven.

  Bij ons is alles mogelijk, omdat wij alles in eigen beheer maken. Wij kunnen dus aan al uw wensen voldoen om zo uw droom overkapping te realiseren. We gaan samen goed met elkaar in gesprek zodat we een overkapping kunnen plaatsen waar u nooit op raakt uitgekeken.

  Tuinhuis met veranda of overkapping op maat

  Er zijn zeer veel verschillende soorten overkappingen te realiseren. Het klassieke tuinhuis van een aantal jaren geleden werd vooral als opslag gebruikt. De trend van de afgelopen jaren is hierin aanzienlijk veranderd. Er wordt steeds vaker gekozen voor een tuinhuis met een Douglas overkapping of veranda op maat. In de warme weken kunt u hier gezellig zitten om te genieten van het weer of om  lekker in de tuin een boek te lezen. Mammoet Bouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van tuinhuizen, blokhutten, houten overkappingen en veranda’s. Wij nemen deze ervaring graag mee om voor u het perfecte tuinhuis op maat te bouwen. Wij komen bij u op locatie om de situatie te bekijken, wij nemen samen met u de wensen en materiaal keuzes door. Heeft u hier nog niet over nagedacht? Geen probleem! Dat doen we namelijk altijd samen.

  Blokhut op maat laten maken

  Mammoet Bouw maakt ook blokhutten (met of zonder overkapping) op maat. Ook hier komen we weer praktische denkstukken tegen waar wij u graag in adviseren. Wat wilt u bijvoorbeeld allemaal kwijt in uw blokhut. Moeten er fietsen in worden geplaatst en komt er een gereedschapsbord aan de muur? U kunt ook gaan klussen in de blokhut, u moet dan rekening met de werkbare ruimte. Waar ga ik met mijn stroompunten naartoe en gaan mijn groepen er niet door als ik ook nog heaters wil plaatsen? Dit zijn allemaal vragen waar wij samen met u graag antwoord op geven.

  Veranda laten plaatsen

  Bij het laten plaatsen van een veranda is het belangrijk dat deze aansluit bij de stijl van uw woning. Veranda’s zijn er in vele soorten en maten. er zijn houten veranda’s, klassieke veranda’s, luxe veranda’s, kapschuren en veranda’s met een lichtstraat. Een veranda gerealiseerd door ons betekend een veranda die helemaal naar uw smaak en wensen wordt ontworpen. Een veranda op maat heeft geen standaard maten en wordt volledig op maat gerealiseerd. Dit is waar u alvast over na kunt denken bij het plaatsen van een veranda:

  • Hoe groot moet mijn veranda zijn
  • Komt de veranda wel of niet aan het huis
  • Welk materiaal wil ik gebruiken voor mijn veranda
  • Wil ik een veranda van glas of polycarbonaat
  • Welk type zonwering wil ik in mijn veranda plaatsen
  • Wordt het niet te warm onder mijn glazen veranda
  • Wil ik een veranda met een schuifpui of een of een glazen schuifwand

  Wij snappen dat u al deze vragen niet zelf wil beantwoorden, wij denken dan ook graag met u mee.

  Dit is hoe wij werken

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bespreken graag samen u uw wensen.