Constructie

Overkappingen

Overkapping Oldenzaal

 

Wilt u een  overkapping laten plaatsen in Oldenzaal, Enschede, Losser, Hengelo, De Lutte of omstreken? Mammoetbouw is uw specialist in overkappingen! Niks is heerlijker dan een prachtige overkapping, waar je in de lente en zomer weer lekker de tijd door kunt brengen. Bij het kiezen van de juiste overkapping is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Hoe groot moet de overkapping zijn? Welk hout ga ik gebruiken voor de overkapping en welk dak past hier het beste bij? Dit zijn allemaal vragen waar wij u graag antwoord op geven.

Bij ons is alles mogelijk, omdat wij alles in eigen beheer maken. Wij kunnen dus aan al uw wensen voldoen om zo uw droom overkapping te realiseren. We gaan goed met elkaar in gesprek zodat we een overkapping kunnen plaatsen waar u nooit op raakt uitgekeken.

Soorten overkappingen:

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Wilt u meer weten over een specifieke overkapping? Klik dan hieronder op een overkappingssoort.

Douglas overkapping

Veranda

Tuinhuis met Veranda

 

 

De voordelen van Mammoetbouw

  • Wij kunnen niet alleen de overkapping plaatsen, maar ook de verlichting en kunnen ook het straatwerk voor u doen
  • U kunt bij ons ook gebruik maken van het “Doe het zelf” pakket. Wij plaatsen de overkapping en krijgen daarbij uitstekende hulp van u, waardoor we sneller klaar zijn en u eerder kunt genieten van uw overkapping
  • Wij plaatsen overkapping inclusief een geïsoleerd dak
  • Wij plaatsen uw overkapping in slechts 3 dagen
  • De overkapping wordt geplaatst in een half hout verbinding

 

 

Dit is hoe wij werken

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bespreken graag samen u uw wensen.