Constructie

Onderhoud

Onderhoud door Mammoet Bouw

Het onderhouden van uw woning is iets wat u beslist niet uit moet stellen. Door uw huis goed en regelmatig te onderhouden voorkomt u onnodige kosten en achterstallig onderhoud. Mammoet Bouw helpt u graag met het onderhouden van uw woning.

Reinigen van de dakgoot

Het reinigen van de dakgoot is een klus die vaak vergeten of uitgesteld wordt. Het is een plek die je niet ziet en er wordt daardoor vaak niet aan gedacht. De hoogte belemmerd ook vaak het juist en vakkundig uit kunnen voeren van de klus. Mammoet Bouw helpt u graag bij deze vervelende werkzaamheid. Het goed schoonhouden van je dakgoten voorkomt dat ze op den duur gaan overstromen en waterlast gaan veroorzaken. Denk hierbij aan water dat langs de muren naar beneden lekt en houtrot, schimmels en andere ellende veroorzaakt.

Onderhoud aan uw kozijnen

Vooral houten kozijnen hebben veel last van de verschillende weersinvloeden. Door uw kozijnen goed te onderhouden gaan ze langer mee. Dit kan u in de toekomst een grotere investering schelen. Het beste is om uw kozijnen jaarlijks te onderhouden. Ziet u echter al houtrot, dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Mammoet Bouw helpt u graag bij het renoveren en onderhouden van al uw kozijnen.

Gevel reinigen

Het oppervlakte van een gemetselde gevel bestaat voor ca. 25%  uit voegwerk. Niet verwonderlijk dat voegwerk het aanzicht van een gevel voor een belangrijk deel bepaalt. En de gevel is weer het vistitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Slecht of verouderd voegwerk kan ook voor problemen zorgen zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei en kapot gevroren stenen na een vorst periode. Door het herstellen van het voegwerk kunnen wij er voor zorgen dat problemen worden opgelost en uw gevel weer als nieuw wordt hersteld.

Onderhoud aan uw schoorsteen

Bij het onderhouden van uw schoorsteen wordt er vaak alleen gedacht aan de binnenkant. Echter is de buitenkant net zo belangrijk. Een schoorsteen heeft door het jaar heen erg veel te lijden. Een schoorsteen kan op den duur gaan scheuren, hierdoor kunnen er stukken steen afbrokkelen en op uw huis belanden.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen over uw toekomstige overkapping of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bespreken graag samen u uw wensen.