Douglas overkapping Enschede – Losser – Hengelo

Douglas overkapping Enschede – Losser – Hengelo

Mammoet Bouw heeft al voor veel tevreden klanten een Douglas overkapping mogen plaatsen. Zo hebben wij al douglas overkapping geplaatst in de plaatsen Oldenzaal, Enschede, Losser, Hengelo, en De Lutte. Douglas overkappingen kunnen worden gebouwd door middel van een bouwpakket of u kunt ook een douglas overkapping op maat laten maken. Bekijk hieronder een aantal Douglas overkappingen die we al bij onze klanten hebben gerealiseerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wij hebben al veel douglas overkappingen mogen plaatsen met vele tevreden klanten als gevolg. Mogen wij ook een mooie overkapping voor u realiseren?

  Wij maken al onze overkappingen op maat. Onze overkappingen zijn ook volledig geïsoleerd en kunnen worden uitgebreid met luxe uitbreidingen zoals zwart deurbeslag of bepaalde typen ruiten. Bij Mammoet Bouw wordt het plafond ook afgewerkt met Douglas hout in plaats van OSB platen. 

  Wij hebben oog voor detail en bieden u een totaalpakket aan. Naast het realiseren van een overkappingen kunnen wij voor u ook: 

  • Het straatwerk aanleggen
  • Het elektrisch aansluiten
  • Verlichting aansluiten

  Helpt u zelf graag een handje mee? U kunt bij ons ook gebruik maken van het “Doe het zelf” pakket. Wij plaatsen de overkapping en krijgen daarbij uitstekende hulp van u, waardoor we sneller klaar zijn zodat u eerder kunt genieten van uw overkapping en u uiteraard ook wat minder betaald. 

  Bekijk onze reviews

  • Door Mammoet Bouw een Douglas overkapping laten plaatsen. Zeer tevreden met het resultaat. Het team van Mammoet Bouw is uiterst vakkundig en denkt op een prettige manier met je mee!

   Wouter Oude lenferink Avatar Wouter Oude lenferink
   januari 2, 2020
  • Laatst bij mij huis een zolder in laten maken door mammoet bouw. Heel erg mooi geworden met veel ruimte. Echte aanrader??

   gijs klaas Avatar gijs klaas
   januari 9, 2020
  • Mammoet bouw heeft bij ons een prachtige erker gebouwd aan de voorkant van het huis. Ze dachten goed mee, strak werk geleverd en daarnaast was het ook gewoon gezellig. Wij krijgen veel complimenten en reacties over de erker, maar die zijn dus eigenlijk bedoeld voor Niels en zijn team. Top gedaan!

   Ruud Hovestad Avatar Ruud Hovestad
   november 27, 2019
  • Mammout Bouw heeft bij ons een plafond geplaatst in de garage, op zolder, de binnenzijde van ons dakkappel afgetimmerd en de gevel van ons huis gerenoveerd. Erg onder de indruk van de inzet, kwaliteit, advies en flexibiliteit.

   Tim Hulleman Avatar Tim Hulleman
   januari 29, 2020

  Neem nu contact met ons op

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook een whatsapp (zie rechterzijde van de pagina) bericht sturen.

   Veel gestelde vragen

    
   Hoe lang gaat een douglas overkapping mee?
   Bij minimaal onderhoud gaat een douglas overkapping makkelijk 10 tot 15 jaar mee. Dit is nog niet eens de maximale levensduur van een douglas overkapping. Bij “normaal” onderhoud kunt u met gemak 25 jaar genieten van uw prachtige douglas overkapping. 
    
   wat kost een douglas overkapping?
   Wat een douglas overkapping kost is afhankelijk van uw eigen wensen. Bent u zelf handig? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een “bouwpakket” aan te schaffen en deze zelf in elkaar te zetten. Dit is de goedkoopste manier om een douglas overkapping te realiseren. Als u een douglas overkapping om maat wilt dan bent u al wat duurder uit. U kunt uw gehele overkapping dan wel zelf samenstellen. Mammoet Bouw realiseert alleen douglas overkapping op maat, maar geeft u wel de mogelijkheid om ons een handje te helpen. Zo zijn wij eerder klaar en krijgt u “korting” op het eindbedrag. 
    
   Wat zijn de verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van een douglas overkapping? 
     

   Douglas overkapping met veranda: Er wordt een overkapping gebouwd met daaraan gelegen een veranda. 

   Douglas overkapping met shutters: In de douglas overkapping worden op elegante wijze shutters geplaatst. Dit is handig wanneer u op sommige momenten het zonlicht door wilt laten of wilt afschermen. 

   Douglas overkapping met zwart rabat: De douglas overkapping wordt afgewerkt met prachtig zwart rabat (zie bovenstaande afbeeldingen) 

    

   Douglas overkapping met lichtkoepel: Gebruik je je douglas overkapping vooral in de zomer? Dan kan er een extra lichtkoepel in het dak worden geplaatst waardoor er nog meer zonlicht doorkomt. 

    

   douglas overkapping met zadeldak

    

   Douglas overkapping met doek: in plaats van een dak kan er ook een doek worden geplaatst. 

    
   Douglas overkapping met overstek:

   Douglas overkapping met lichtstraat: In het dak van de overkapping van douglas wordt een lichtstraat geplaatst. Hier wordt vaak voor gekozen omdat u, wanneer u onder uw overkapping zit, naar buiten kunt kijken en bijvoorbeeld kunt genieten van de sterrenhemel. Als de zon nog schijnt dan laat een lichtstraat meer licht door. 

    

   Douglas overkapping met glazen wand: In de overkapping wordt een glazen wand geplaatst. Deze wand wordt vaak aan de buitenzijde geplaatst zodat je wel veruit kunt kijken maar geen last hebt van de wind. 

   Douglas overkapping met schuurtje/berging: Een douglas overkapping met schuurtje is handig wanneer je graag nog wat extra ruimte wilt om bijvoorbeeld wat tuingereedschap of fietsen in op te slaan.

   Douglas overkapping met glazen dak/glas: In het dak van de Douglas overkapping kan een glazen dak worden geplaatst. Die gebeurt vaak in de vorm van een lichtstraat zoals hierboven besproken. 

    

   Douglas blokhut/tuinhuis met overkapping: Er wordt een douglas blokhut gerealiseerd met daaraan gelegen een overkapping. Dit wordt vaak gebruikt om de opbergmogelijkheden in de achtertuin uit te breiden. Het gereedschap zoals grasmaaiers en tuingereedschap kunt u netjes wegstoppen zodat u vanuit uw overkapping kunt genieten van een opgeruimde achtertuin. 

   Welke voordelen biedt de douglas houtsoort in vergelijking met andere houtsoorten? 

   De douglas houtsoort heeft in vergelijking met andere houtsoorten de volgende voordelen en wordt daarom boven andere houtsoorten verkozen. 

   • Douglas hout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten 
   • Douglas hout heeft een matig tot fijne nerf
   • Onbehandeld heeft douglas hout een levensduur van 10 tot 15 jaar 
   • Douglas wordt na droging steeds harder
   • Douglas heeft een mooie, warme kleur en fraaie egale vergrijzing

    

   Uw specialist in Twente

   Mammoetbouw heeft al vele douglas overkappingen in Twente mogen plaatsen. We zitten gevestigd in Oldenzaal en kunnen dus met gemak heel Twente bereiken. Plaatsen zoals Enschede, Losser, De Lutte en Hengelo zijn voor ons makkelijk te bereiken.