Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel laten plaatsen door Mammoet Bouw

Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen en bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? Mammoet Bouw heeft al vele dakkapellen in Overijssel mogen realiseren en adviseert u graag in de mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor Mammoet Bouw?

 • Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van Dakkapellen
 • Wij plaatsen uw dakkapel in één dag
 • U ontvangt van ons 10 jaar garantie
 

Informatie/offerte aanvragen

  Geniet van extra ruimte

  Creëer een extra kamer

  Waarde vermeerdering van uw woning

  Gezellige Twents vakmanschap

  • Mammoet bouw heeft bij ons een prachtige erker gebouwd aan de voorkant van het huis. Ze dachten goed mee, strak werk geleverd en daarnaast was het ook gewoon gezellig. Wij krijgen veel complimenten en reacties over de erker, maar die zijn dus eigenlijk bedoeld voor Niels en zijn team. Top gedaan!

   Ruud Hovestad Avatar Ruud Hovestad
   november 27, 2019
  • Laatst bij mij huis een zolder in laten maken door mammoet bouw. Heel erg mooi geworden met veel ruimte. Echte aanrader??

   gijs klaas Avatar gijs klaas
   januari 9, 2020
  • Mammout Bouw heeft bij ons een plafond geplaatst in de garage, op zolder, de binnenzijde van ons dakkappel afgetimmerd en de gevel van ons huis gerenoveerd. Erg onder de indruk van de inzet, kwaliteit, advies en flexibiliteit.

   Tim Hulleman Avatar Tim Hulleman
   januari 29, 2020
  • Door Mammoet Bouw een Douglas overkapping laten plaatsen. Zeer tevreden met het resultaat. Het team van Mammoet Bouw is uiterst vakkundig en denkt op een prettige manier met je mee!

   Wouter Oude lenferink Avatar Wouter Oude lenferink
   januari 2, 2020

  Plaatsing in één dag

  Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden worden onze dakkapellen prefab gefabriceerd. Hierdoor zijn we in staat om het dakkapel binnen één dag te plaatsen en zitten wij u zo min mogelijk in de weg. We plannen samen met u het meest geschikte moment om de dakkapel te laten plaatsen. 

  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw situatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken.