Bouwbedrijf Hengelo

Bouwbedrijf Hengelo

Bouwbedrijf Hengelo

Zoekt u een bouwbedrijf in Hengelo en omstreken? Mammoet Bouw is uw betrouwbare partner in alles wat met bouw te maken heeft. Wij realiseren zowel grote als kleine klussen. Met onze ruim dertig jaar ervaring die we in huis hebben helpen wij u graag met:

  • Uw pand of woning te verbouwen;
  • Het verwerkelijken van een schitterende overkapping of aanbouw;
  • Het realiseren van vakkundige timmerwerken;
  • Het schoonmaken en renoveren van voeg en metselwerk;
  • onderhoud plegen aan uw pand of woning.

 

 

Mammoet Bouw realiseert al vele jaren prachtige projecten. In onze eigen werkplaats fabriceren wij onze timmerwerken. Omdat we veel in eigen beheer doen hebben we het eindresultaat zelf in de hand, u bent hiermee verzekerd van uitstekende kwaliteit. Een ander voordeel is dan wij veel goede contacten hebben met onze leveranciers, hierdoor kunnen we snel schakelen en worden “lange trajecten” uitgesloten.

 

De werkwijze van Mammoet Bouw

 

Waarom Mammoet Bouw

                   Bouwen volgens de laatste bouwnorm
Wij bouwen uitsluitend volgens de laatste bouwnormen om zo de kwaliteit en veiligheid te bewaken.

                   Snelle oplevering
Bij ons bent u verzekerd van een snelle oplevering, geen lange trajecten en klussen tussendoor, maar focus op uw klus of project.

                   Flexibiliteit
Mammoet Bouw denkt op alle vlakken graag met u mee en wij zien alleen maar kansen en uitdagingen.

                  Een eerlijk tarief
Bij ons betaald u een prijs waar u na het realiseren van de bouw geen buikpijn bij kracht. Vooraf krijgt u van ons een heldere en eerlijke offerte. U komt niet voor onverwachte kosten te staan.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Wil u weten wat wij voor uw (ver)bouwplannen kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, wij informeren u graag en bespreken samen met u de mogelijkheden.
wilt u direct antwoord? Stuur dan gerust een Whatsapp bericht. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.