Mammoet
Bouw

Wij  zijn met ons bouwbedrijf  gestart in 2007 . Wij hebben vele jaren ervaring in de bouw.
Nadat mijn opa 30 jaar een aannemersbedrijf in Borne heeft gehad  wilde Niels zijn eigen bouwbedrijf in Oldenzaal. Waar mijn opa vele huizen heeft gebouwd ben ik mij meer gaan toelichten op de renovatiekant.  Met Mammoet Bouw hebben wij ons toegelegd op 2 peilers. Dit zijn Douglas overkappingen  en gevelrenovatie.

Sommige klussen kunt u beter overlaten aan een erkend bouwbedrijf in Oldenzaal.

Bij het uitvoeren van klussen is het namelijk van belang dat u veel kennis en ervaring heeft. Mammoet Bouw heeft meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij vrijwel elke klus met succes uitvoeren. Het laten uitvoeren van een klus bespaart u veel tijd en u bent verzekerd van het gewenste resultaat.

De houten kozijnen die wij plaatsen worden gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen en met onze goede contacten met glasleveranciers kunnen wij opdrachten op korte termijn uitvoeren.

Gevelrenovatie en voegwerk

De andere specialiteit is gevelrenovatie en gevelreinigen. Bij oudere gebouwen hoort natuurlijk goed onderhoud. Met de jaren heeft ook de gevel van uw pand te lijden onder de invloeden van het weer. Hierdoor kunnen gevels en muren bevuilt raken en dit moet gereinigd worden. Wij hebben hier professionele hogedrukspuiten voor om de gevel weer fris en als nieuw eruit te laten zien. Maar vaak zie je ook dat voegen slecht worden met de tijd en deze vervangen moeten worden om te voorkomen dat u lekkage krijgt in uw woning/ bedrijfspand.

Ons werkgebied

Mammoet realiseert bouw en timmerwerken in Oldenzaal en omstreken. Heeft u een klus of project in Losser, Hengelo, Enschede, Nijverdal, Denekamp of een andere plaats in Twente? Dan staat wij graag voor u klaar. Ook buiten Twente helpen wij u graag met uw klus of project.

Kies voor Mammoet kwaliteit!

Contact

Onze partners