Over ons

Mammoet Bouw Oldenzaal is gestart in 2007 maar er is al meer dan 30 jaar ervaring in huis. Met ons bedrijf hebben wij ons toegelegd op 2 peilers. Dit is het verbouwen van woningen en onderhoud van uw gevel.
Dit houd in  de kozijnen en gevelrenovatie/ metselwerken

De houten kozijnen die wij plaatsen worden gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij ook snel schakelen en met onze goede contacten met glasleveranciers kunnen wij opdrachten op korte termijn uitvoeren.

De andere specialiteit is metselen en gevelrenovatie. Bij oudere gebouwen hoort natuurlijk goed onderhoud. Met de jaren heeft ook de gevel van uw pand te lijden onder de invloeden van het weer. Hierdoor kunnen gevels en muren bevuilt raken en dit moet gereinigd worden. Wij hebben hier professionele hogedrukspuiten voor om de gevel weer fris en als nieuw eruit te laten zien. Maar vaak zie je ook dat voegen slecht worden met de tijd en deze vervangen moeten worden om te voorkomen dat u lekkage krijgt in uw woning/ bedrijfspand.

Verder hebben wij ook ervaring met renovatie, en onderhoud van uw woning. Maar pakken ook kleine klussen aan.
Zoals kleine sloopklussen, timmerklussen.

Kortom, Mammoet Bouw uit Oldenzaal staat voor kwaliteit, service en maatwerk. en wij kunnen altijd voor u een vrijblijvende offerte maken.